Більше 12 млн доларів: у «Нафтогазі» розповіли, як розраховувалися з Коболєвим

Поділитися:

НАК «Нафтогаз України» виплатив 12,7 мільйона ​​доларів премії Андрію Коболєву після його звільнення з посади керівника цієї компанії. Про це довідалися журналісти одного з українських інтернет-видань.

Зазначається, що загалом шість високопосадовців компаyії одержали сумарно понад 30 мільйонів доларів премій у 2021 році. Водночас, офіційного звіту від «Нафтогазу» про персональні розміри премій, немає. Мовляв, проти розкриття такої інформації виступає голова Наглядової ради НАКу Клер Споттісвуд.

Сам Коболєв у соцмережах пообіцяв згодом прокоментувати інформацію щодо компенсації топ-менеджменту компанії, назвавши її маніпуляцією та брехнею. Додавши, що з березня 2020 року не отримував грошей за свою роботу – після продовження контракту.

За документами, якими оперують журналісти, Коболєв цьогоріч помилково одержав переплату у майже 42 тисячі доларів із загальної компенсації в 12,7 мільйона доларів. Переплату повернув на прохання «Нафтогазу».

Раніше ми повідомляли, скільки отримують члени наглядової ради «Нафтогазу». 435 тисяч гривень заробітної плати за січень задекларувала член наглядової ради «Нафтогазу» Наталія Бойко.

Також ми писали, що колишнього топ-менеджера «Нафтогазу» підозрюють в мільйонних розтратах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу