АЗС відновили продаж преміального палива

Поділитися:

Після роз’яснення Міністерства економіки – деякі мережі автозаправних станцій відновили продаж “брендового преміального” пального, повідомляють пресцентри автозаправних мереж Socar та KLO.

У Мінекономіки раніше пояснили, що встановлена ​​урядом максимальна торговельна надбавка не поширюється на ці види бензину та дизельного палива.

У повідомленні відомства наголошувалося, що до переліку соціально значущих товарів, які підпадають під дію відповідної постанови, входять: “звичайний” бензин марки А-92, марки А-95 та дизпаливо.

Великі мережі WOG, ОККО KLO та SOCAR тимчасово зупинили реалізацію преміального пального у зв’язку із запровадженням урядом ліміту торговельної надбавки до середньої вартості дизпалива та бензину.

Нагадаємо, в “Укрзалізниці” заявили, що в разі зупинки поставок дизельного палива із заводів РФ та через ремонт на Мозирському НПЗ Білорусі – з травня ключові напрямки поставок нафтопродуктів перерозподілять і значну частину транспортуватимуть через морські порти.

Раніше ми повідомляли, що український уряд вирішив ухвалити законодавчі зміни щодо декларування зміни цін на бензин і дизельне паливо з боку вітчизняних АЗС – тепер це потрібно робити в обов’язковому порядку.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ