Авторинок очікують рекордні продажі

Поділитися:

За підсумками червня місяця Україна може відзначиться рекордними продажами нових легкових авто. Такого позитивного результату не спостерігалося вже протягом шести попередніх років, як свідчать дані сервісу “Оперативний авторинок”

Повідомляється, що з ослабленням карантину останні три тижні червня відзначилися хорошими продажами, що в свою чергу в рази прискорило відновлення ринку після кризи.

Так, за цей період в Україні фіксується зростання продажу новеньких легковиків на 74% вище в порівнянні з аналогічними результатами за травневий період.

Повідомляється, що загальний рівень продаж авто склав 5855 шт. Як вказує ряд автомобільних брендів, за цей період їх рівень попиту злетів вдвічі. Також на українському ринку поступово стає більш доступною процедура кредитування.

Прогнозується, що при підтримці подальшого розвитку подій, внутрішній ринок зможе повністю відновити збитки і навіть вийти в плюсові значення. Позитивний прогноз передбачає продаж 40 тисяч авто.

Нагадаємо, що вже восени 2020 року в Європейському союзі посилять вимоги до автомобілів за рівнем екологічності. Тепер в Україні варто очікувати масові поставки старих авто з Німеччини, так як країна активно розпродає машини, які не відповідають нормам.

Після послаблення карантинних заходів в Україні знову стали реєструвати підтримані автомобілі. У травні реєстрацію отримали 30,6 одиниць авто.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу