Анонсовано нову зустріч Всесвітнього економічного форуму в Давосі

Поділитися:

Щорічна зустріч Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ) відбудеться у Швейцарії в Давосі-Клостерс 17-21 січня 2022 року за безпосередньої участі лідерів держав і представників бізнесу. Про це повідомила прес-служба ВЕФ.

Зазначається, що зустріч буде присвячена розвитку капіталізму всіх зацікавлених сторін, використання технологій четвертої промислової революції і забезпечення більш інклюзивної майбутнього в сфері праці.

«‎Пандемія посилила розкол в суспільстві. Це критичний рік для лідерів, щоб зібратися разом і сформувати необхідні партнерські відносини і політику. Зустріч збере разом далекоглядних лідерів, які будуть розвивати співробітництво з участю багатьох зацікавлених сторін і вирішувати нагальні економічні, політичні та соціальні проблеми світу»‎, — йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо місце України в рейтингу економічних свобод.

Також ми писали про те, що міністр Олексій Резніков презентував Стратегію економічного розвитку Луганської та Донецької областей, а аудиторією для нього були близько п’ятдесяти іноземних партнерів, серед яких і представники посольств інших країн в Україні. На цей раз мова йшла про інвестиції і їх захисту, створення сучасної системи страхування, яка містить військові та політичні ризики. Також були питання, що стосуються оподаткування.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ