АМКУ зацікавився тендерами Верховного Суду

Поділитися:

Дві столичні компанії – ТОВ “ПСК” Побутрембуд “і ТОВ” КПФ “Глобус” були оштрафовані Антимонопольним комітетом України за змову на тендері на проведення реставраційних робіт будівлі Верховного Суду очікуваною вартістю 298,9 млн грн.

Відомо, що за вчинене порушення компанії оштрафовані на загальну суму 20,94 млн грн.

В ході розслідування АМКУ було встановлено, що переможець торгів “ПСК” Побутрембуд “і його конкурент на тендері -” КПФ “Глобус” скоординовано вели господарську діяльність з метою досягнення загальних результатів, під час підготовки та участі в торгах узгоджували свою поведінку, що призвело до усунення конкуренції.

За підсумком, “Побутрембуд” оштрафований на 19,58 млн грн, “КПФ” Глобус “- на 1,36 млн грн.

При цьому, штраф підлягає сплаті у двомісячний строк з дня одержання рішення Комітету. Однак, протягом цього ж періоду рішення може бути оскаржене в Господарському суді міста Києва.

Нагадаємо, що в понеділок, 28 грудня, північний апеляційний господарський суд визнав неправомірним рішення Антимонопольного комітету України щодо долі підприємства Ostchem. Про це повідомляє прес-служба Group DF Дмитра Фірташа.

Раніше повідомлялося, що з подачі громадських організацій Антимонопольний комітет вивчатиме матеріали, в яких говориться про змову підрядників «Автомагістраль-Південь» – компанії, яка в цьому році накопичили навколо себе найбільше Автодорівська замовлень з харківським облавтодором і ще однією фірмою.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу