Акції “Мотор Січі” суд залишив під арештом

Поділитися:

Акції «Мотор Січі» й надалі – під арештом. Столичний Шевченківський райсуд відхилив клопотання інвесторів компанії щодо зняття чотирьох однотипних арештів з акцій підприємства.

Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Адвокат з боку інвесторів клопотав щодо виклику до суду президента «Мотор Січі» та низки держслужбовців як свідків. За їхньої участі були підписані документи щодо арешту акцій та відкрито кримінальну справу.

За словами адвоката, арешт було накладено, щоб запобігти участі Китаю, як потенційного інвестора «Мотор Січі» і витоку технологій до Китаю.

Водночас за даними слідчого, – керівництво компанії зверталося до президента та СБУ з проханням захистити «Мотор Січ» від втручання іноземних інвесторів. То ж, арешт накладено законно та немає підстав для його зняття.

Нагадаємо, справу «Мотор Січі» продовжать розглядати в суді. Засідання відбудеться 11 січня. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Також раніше ми писали про те, що у столиці розпочався розгляд справи стосовно «Мотор Січі», зокрема йдеться про скаргу від акціонерів підприємства у Запоріжжі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу