14 фінкомпаній позбулися ліцензій

Поділитися:

Національний банк повідомляє про те, що 14 учасників ринку небанківських послуг відмовились від ліцензій, ще три компанії були виключені з реєстру фінустанов. За інформацією пресслужби регулятора, «ФК «Астра Фінанс» і «Профі-Фінанси» виключили з реєстру на їхнє прохання. «СК «Аскор» було виключено з держреєстру через відсутність чинних ліцензій на здійснення діяльності з надання фінпослуг у сфері страхування, додали в НБУ.

«Астра Фінанс» втратила дві ліцензії – на надання послуг з факторингу і надання коштів у позику, «Профі-Фінанси» – чотири ліцензії (з надання послуг з факторингу, лізингу, надання гарантій і грошей у позику).

Відкликано всі ліцензії у шести фірм: «Актив Факторинг», «ФК «Мані Фекторі», «ФК «Меридіан», «КУ «Фінкредит Плюс», «АТ «Новий Дніпро», а також «АСО «Астро -Дніпро».

«Інноваційний Страховий Капітал» втратив ліцензію на вчинення обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Відкликано ліцензію на надання гарантій у фінкомпаній: «ФК «Артіфішал Фінанс Інтелідженс»; «Вольтер Капітал», «Інтер Вей Капітал», «ФК «Ірбіс», «Кредит Інвестмент Груп», «ФК «Маніту» та «ФК «Церера».

Раніше ми повідомляли, що 34 фінкомпанії вийшли на небанківський ринок.

Нагадаємо, що фінкомпанії зобов’язали вказувати повну вартість кредитів.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ