«Укргазвидобування» не отримає від влади компенсацію

Поділитися:

«Укргазвидобування» не отримає від уряду 45,5 мільярдів гривень компенсації. Відповідне рішення ухвалив Окружний адміністративний суд Києва, відмовивши у задоволенні позову дочці «Нафтогазу». Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

«Укргазвидобування» позивалося до Кабміну через те, що той не визначив джерел фінансування та компенсації суб’єктам ринку природного газу, на яких покладалися спеціальні обов`язки. Що в результаті завдало підприємству збитків, точніше компанія втратила вигоду.

Однак суд вирішив, що вимоги позивача не були обгрунтовані та підтверджені конкретними доказами про наявність збитків. А тому відмовив у задоволенні позову.

Торік «Укргазвидобування» також позивалося до Кабміну з відповідними вимогами. Однак суд також їх не задовольнив.

Раніше Молдавський суд відповів Україні відмовою в питанні екстрадиції колишнього скандального судді Миколи Чауса. Про це в четвер, 16 вересня, повідомили українські ЗМІ, посилаючись на дані особистого адвоката Чауса.

Адвокат заявив, що особисто ще не встиг ознайомитися з постановою з боку суду, проте зазначив, що подібний хід подій здивував усіх фігурантів справи – і сторону захисту, і сторону обвинувачення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу