«Україна світові»: “ДС” запускає проект про експортних ринках

Поділитися:

Наша країна відома за кордоном не тільки завдяки руді і зерну.

Українські вина п’ють в Канаді, губками made in Ukraine миють посуд в США, а на стільцях, зроблених під Києвом, сидять офісні працівники в Австралії. Згідно зі статистичними даними, три чверті нашого експорту займають сировина і напівфабрикати, але Україна знаменита в світі не тільки зерном, соняшниковою олією і рудою.

Напередодні Дня незалежності України «Деловая столица» починає інтерактивний проект «Україна світові», в рамках якого ми будемо знайомити читачів з компаніями, які експортують готову продукцію. Завдяки зростанню експорту в країну приходить валюта, з’являються робочі місця і перспективи для економічного зростання, а за кордоном формується позитивний бренд України як країни.

На карті «Україна світові» сьогодні представлені компанії, що займають лідерські позиції з експорту в своїх галузях. Підбір здійснювався виходячи з географії експорту, фінансових показників, а також на підставі опитування представників ринку. Але компаній, що представляють на світових ринках українські товари, значно більше. Тому «ДС» пропонує і представникам компаній-експортерів, і читачам взяти участь у розвитку проекту – відправляйте на [email protected] свої побажання про те, продукцію якої фірми варто було б відзначити на нашій карті «Україна світові».

Прес-служба ВД «Картель»

Тел.: 050-337-30-33

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу