Новинка iPhone 12 Pro була розкуплена в магазинах АЛЛО за перші три дні

Поділитися:

АЛЛО завершила перший етап попередніх замовлень на iPhone 12 Pro та iPhone 12. Зарезервований обсяг моделі iPhone 12 Pro був викуплений у магазинах АЛЛО за три дні. Перші покупці вже 30/10/2020 отримали свої смартфони.

Незабаром стартують попередні замовлення на новинки iPhone 12 Pro Max та iPhone 12 mini, а старт продажів очікується 20 листопада. Найімовірніше, iPhone 12 Pro Max буде дорожчим за iPhone 12 Pro приблизно на 10%, а iPhone 12 mini — приблизно на 10% дешевшим від iPhone 12.

Про дату офіційного старту продажів і ціни буде оголошено додатково.

Найпопулярнішою моделлю на етапі збору call back стала iPhone 12 Pro Max. Кількість заявок на неї у 1,5 рази перевищує заявки на iPhone 12 Pro та в 3 рази — на всі інші моделі. Найпопулярнішим став колір Pacific Blue — новий колір, який представлений і в лінійці iPhone, і в Apple Watch.

 «Статистика наших попередніх замовлень показує, що всі зарезервовані моделі уходять буквально за лічені години. Клієнти АЛЛО знають, що завжди можуть розраховувати на нас, як на постачальника якісних технологічних новинок. Тим паче, якщо мова йде про світові топ-бренди. Уже цього місяця свої гаджети отримає друга хвиля покупців. І це тільки початок», — говорить Олександр Ступаков, керівник відділу смартфонів АЛЛО.

 

Про АЛЛО:

АЛЛО  це компанія для тих, хто хоче стати краще, технологічніше, жити комфортно й сучасно. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки й товарів для дому та відпочинку, від косметики й інструментів до одягу й меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, додому і в магазини у 140 містах України. Allo.ua — тицяй що хочеш!

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу